Reijolan Fysioterapiassa saat yksilöllistä palvelua niin vastaanotollamme kuin kotikäynneillä tai etäfysioterapiassa. Muistathan myös lahjakortit, joille voit ostaa palveluitamme.

Etäfysioterapia

Etäfysioterapia on kuten fysioterapia ennenkin pois lukien manuaalinen eli käsin tutkiminen. Sinut haastatellaan tarkasti ja oirekuvausten perusteella sinulla teetetään testiliikkeet. Näiden kahden perusteella pystytään tekemään yksilöllinen harjoitusohjelma, mihin saat linkin sähköpostiin. Hyvin tehty harjoitusohjelma on se mikä pitää sinut kunnossa. Eli kaikki on kuten fysioterapeutin vastaanotolla, mutta sinun ei tarvitse poistua työpisteeltä tai kotoa mihinkään. Etäfysioterapiassa sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa tai tutkia miten julkinen liikenne osuu aikatauluihin.

Etäfysioterapia hoidetaan suojatun Zoom videoneuvottelupalvelun kautta. Reijolan Fysioterapialla on virtuaalinen vastaanottohuone odottamassa. Liittyessäsi olet ensin odotustilassa mistä sinut siirretään vastaanottohuoneeseen, kuten myös tapahtuu fyysisesti läsnäollessa.

Zoom sovelluksen löydät Play kaupasta tai appstoresta. Zoom toimii myös suoraan selaimessa mihin löytyy alla osoite.

Zoom: Video Conferencing, Web Conferencing, Webinars …zoom.us

Huoneen tunnusnumero (ID) on aina vakio 991-249-2775

Etäfysioterapiassa aikoja voi varata aina 15 minuutin pikaisen ohjeistuksen lisäksi normaalit 30, 45 ja 60 minuutin ajat. Aluksi kannattaa varata maksuton fysioterapeutin kartoitus missä tilanteessa sinä olet.

Hieronta

Hieronnan ensimmäiset merkinnät ovat 2700 vuotta ekr Kiinassa. Hieronnalla on tarkoitus vilkastuttaa lihaksen aineenvaihduntaa ja poistaa kireyttä.  Hieronnassa käsitellään kudosta sivelyin, vanutuksin, pusertelu, hankauksin, taputteluin tai täristyksin. Hieronnalla saat rentoutettua kehoasi tilanteissa, jolloin tarvitset rentoutusta.

Fysioterapia

Fysioterapia määritellään ammattialaksi, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapia tarjoaa palveluja yksilöille ja väestölle tilanteissa, joissa näiden liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina ikääntymisen, vamman, kivun, sairauden, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden johdosta. Fysioterapia edistää yksilön aktiivista osallistumista yhteiskunnassa kehittämällä, ylläpitämällä ja palauttamalla tämän terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan.

Tämä tarkoittaa sitä, että tulet missä elämäntilanteessa fysioterapian vastaanotolle, auttaa fysioterapeutti sinua pärjäämään arjessa. On kyseessä esimerkiksi ikääntyminen, kasvukivut, trauman tuottama pieni tai suuri vamma tai neurologiset oireet jne. auttaa fysioterapeutti juuri sinua.

Yksilöllisesti muotoiltavat Footbalance medical pohjalliset

Ennen kuin saat pohjalliset käyttöön aloitetaan yksilöllisten pohjallisten tarpeen määrittely alaraaja-analyysillä. Alaraaja-analyyissä tutkitaan alaraajojen nivelten liikkuvuus, liikkeen hallinta ja katsotaan kävelyä. Analyysin pohjalta tehdään yksilöllinen harjoiteohjelma tavoitteena tehdä yksilöllisten pohjallisten käyttö tarpeettomaksi. Nilkan, polven, lonkan tai jopa alaselän kivut voivat johtua virheasennosta alaraajoissa, joita tarvittaessa korjataan yksilöllisesti muotoiluilla pohjallisilla.

Pohjalliset sopivat kaikkeen monenlaiseen arkikäyttöön ja ne voidaan muotoilla juuri haluamaasi jalkineeseen. Parhaiten pohjalliset auttaa jalkineessa missä vietät suhteellisesti suurimman osan ajasta, monta kertaa tälläinen on työjalkine. Varsinkin betonin päällä seisten työskentelevät ovat valinneet pohjalliset helpottamaan oloa. Pohjallisilla voidaan myös helpottaa esimerkiksi kantapään luupiikin hoitoa. Myös diabeetikoiden kannattaa hankkia pohjalliset osaksi jalkojen hoitoa sillä hyvin istuvilla pohjallisilla hiertymien ja haavojen syntyminen jalkineista on epätodennäköisempää.

Elämäntapamuutokset

Elämäntapamuutos palvelussa saat ohjeet ja neuvot kuinka toteuttaa elämäntavoissa muutoksia. On kyseessä sitten esimerkiksi painonhallintaan liittyvä projekti, tuleva pitkä vaellus tai haluat juosta maratonin. Saat helpot ja ymmärrettävät ohjeet kuinka annostelet ruuan, levon ja liikunnan toimivaksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Autamme myös kiertämään mahdolliset kivikot sekä ymmärtämään myös eteen tulevat pakolliset karikot.  Tavoitteena on löytää tasapainon, jolloin energiaa riittää kaikkeen elämiseen!


Ota yhteyttä ja kysy lisää


Varaa aika


Tutustu hinnastoon

fiFinnish
fiFinnish