Reijolan Fysioterapiassa saat yksilöllistä palvelua niin vastaanotollamme kuin kotikäynneillä tai etäfysioterapiassa. Muistathan myös lahjakortit, joille voit ostaa palveluitamme.

Hieronta

Hieronnan ensimmäiset merkinnät ovat 2700 vuotta ekr Kiinassa. Hieronnalla on tarkoitus vilkastuttaa lihaksen aineenvaihduntaa ja poistaa kireyttä.

Hieronnassa käsitellään kudosta sivelyin, vanutuksin, pusertelu, hankauksin, taputteluin tai täristyksin. Hieronnalla saat rentoutettua kehoasi tilanteissa, jolloin tarvitset rentoutusta.

Hieronnassa käsitellään kudosta sivelyin, vanutuksin, puserteluin, hankauksin, taputteluin tai täristyksin. Hieronnalla saat rentoutettua kehoasi tilanteissa, jolloin tarvitset rentoutusta.

Hieronta itsessään on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Lähteistä riippuen hierontaa on tarjottu hoitomuotona 3000 ekr Intiassa mistä se on muutaman vuosisadan aikana kulkeutunut Kiinaan ja lopulta Eurooppaan. Eli hierontaa on käytetty vuosituhansia rentoutumiseen ja hieronnan tarkoitus on saada tuntemaan olonsa rentoutuneeksi.

Fysioterapia

Fysioterapia määritellään ammattialaksi, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapia tarjoaa palveluja yksilöille ja väestölle tilanteissa, joissa näiden liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina ikääntymisen, vamman, kivun, sairauden, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden johdosta. Fysioterapia edistää yksilön aktiivista osallistumista yhteiskunnassa kehittämällä, ylläpitämällä ja palauttamalla tämän terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan.

Tämä tarkoittaa sitä, että tulet missä elämäntilanteessa fysioterapian vastaanotolle, auttaa fysioterapeutti sinua pärjäämään arjessa itsenäisesti. On kyseessä esimerkiksi ikääntyminen, kasvukivut, trauman tuottama pieni tai suuri vamma tai neurologiset oireet auttaa fysioterapeutti juuri sinua.

Etäfysioterapia

Etäfysioterapia on kuten fysioterapia ennenkin pois lukien manuaalinen eli käsin tutkiminen. Sinut haastatellaan tarkasti ja oirekuvausten perusteella sinulla teetetään testiliikkeet. Näiden kahden perusteella pystytään tekemään yksilöllinen harjoitusohjelma, mihin saat linkin sähköpostiin. Hyvin tehty harjoitusohjelma on se mikä pitää sinut kunnossa. Eli kaikki on kuten fysioterapeutin vastaanotolla, mutta sinun ei tarvitse poistua työpisteeltä tai kotoa mihinkään. Etäfysioterapiassa sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa tai tutkia miten julkinen liikenne osuu aikatauluihin.

Etäfysioterapia hoidetaan tutun ja turvallisen Skypen avulla, mutta myös Teams ja Zoom onnistuu myös. Skypellä toimiessa varatun ajan alkaessa soitat Skype videopuhelun Teppo Holopainen / Reijolan Fysioterapia mikä löytyy Skypen hakutoiminnon avulla yhteystiedoista.

Parhain tulos etäfysioterapiassa tulee, kun varustaudun kameran lisäksi kuulokkeilla, joissa on mikrofoni. Näin ollen molemmat osapuolet saavat parhaiten selvää puheesta.

Etäfysioterapiassa aikoja voi varata aina 15 minuutin pikaisen ohjeistuksen lisäksi normaalit 30, 45 ja 60 minuutin ajat. Aluksi kannattaa varata maksuton fysioterapeutin kartoitus missä kartoitetaan sinun tämän hetkinen tilanne

Elämäntapamuutokset

Elämäntapamuutos palvelussa saat ohjeet ja neuvot kuinka toteuttaa elämäntavoissa muutoksia. On kyseessä sitten esimerkiksi painonhallintaan liittyvä projekti, tuleva pitkä vaellus tai haluat juosta maratonin. Saat helpot ja ymmärrettävät ohjeet kuinka annostelet ruuan, levon ja liikunnan toimivaksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Autamme myös kiertämään mahdolliset kivikot sekä ymmärtämään myös eteen tulevat pakolliset karikot. Tavoitteena on löytää tasapainon, jolloin energiaa riittää kaikkeen elämiseen!

KAUTTAMME MYÖS YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVAT FOOTBALANCE MEDICAL POHJALLISET

Pohjalliset sopivat kaikkeen monenlaiseen arkikäyttöön ja ne voidaan muotoilla juuri haluamaasi jalkineeseen.