Reijolan Fysioterapiassa saat hierontaa, fysioterapiaa unohtamatta alaraaja fysioterapiaa sekä yksilöllisesti muotoiltavia pohjallisia.

Hieronta

Hieronnassa käsitellään kudosta sivelyin, vanutuksin, pusertelu, hankauksin, taputteluin tai täristyksin. Hieronnalla saat rentoutettua kehoasi tilanteissa, jolloin tarvitset rentoutusta.

Hieronnan ensimmäiset merkinnät ovat 2700 vuotta ekr Kiinassa. Hieronnalla on tarkoitus vilkastuttaa lihaksen aineenvaihduntaa ja poistaa kireyttä.

Hieronta itsessään on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Lähteistä riippuen hierontaa on tarjottu hoitomuotona 3000 ekr Intiassa mistä se on muutaman vuosisadan aikana kulkeutunut Kiinaan ja lopulta Eurooppaan. Eli hierontaa on käytetty vuosituhansia rentoutumiseen ja hieronnan tarkoitus on saada tuntemaan olonsa rentoutuneeksi.

Hierontaan suosittelen varaamaan vähintään 60 minuutin ajan, jolloin saadaan paras tulos.

Fysioterapia

Halutessasi päästä lopullisesti oireettomaksi tai haluat pysyä oireettomana, on fysioterapia oikea valinta. Fysioterapiassa käytetään kaikkia sopivia työkaluja niin lyhyt aikaiseen kuin pitkäaikaiseen kuntoutukseen.Työkaluihin kuuluu niin oikeat harjoitteet kuin hieronta ja fysioterapiaa suositellaankin sen kokonaisvaltaisen lähestymisen takia.

 

Fysioterapeutin tavoitteena on aina poistaa mahdolliset oireet pysyvästi mikä tarkoittaa myös elämänlaadun pysyvää paranemista itsenäisen tekemisen kautta. Fysioterapiassa hoidetaan oiretta tai kipuja liikkeen kautta mikä johtaa pysyviin vaikutuksiin.

Fysioterapeutti hoitaa asiakkaita jokaisessa elämäntilanteessa ja auttaa pärjäämään sinua itsenäisemmin mikä tilanteesi sitten on. Johtuvatko sinun oireesi ikääntymisestä, kasvukivuista, tapaturmista tai onko sinulla neurologisia vaivoja, hoidetaan ne fysioterapialla parempaan suuntaan.

 

Reijolan Fysioterapiassa fysioterapian vastaanotolle tehdään tarvittavat toimenpiteet, että oireet helpottuisivat niin pitkällä kuin lyhyellä aikavälillä. Jokainen asiakas kohdataan yksilönä toiveineen ja jokainen harjoitus tehdään juuri asiakkaalle sopivaksi. Filosofian voi tiivistää yksinkertaiseen kysymykseen, nouseeko kunto pöydällä makaamalla vai liikkuessa unohtamatta hieronnan oireita lieventävää vaikutusta.

 

Fysioterapiaan voit tulla niin lääkärin lähetteellä, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä itsenäisesti ennaltaehkäisevään harjoitteluun esimerkiksi niskahartiaseudun kipujen takia tai alaraajojen ongelmien takia. Voit tulla myös leikkauksen jälkeiseen fysioterapiaan tai ennen leikkausta luomaan pohjaa kuntoutumiselle.

Etäfysioterapia

Etäfysioterapia on kuten fysioterapia ennenkin pois lukien manuaalinen eli käsin tutkiminen. Sinut haastatellaan tarkasti ja oirekuvausten perusteella sinulla teetetään testiliikkeet. Näiden kahden perusteella pystytään tekemään yksilöllinen harjoitusohjelma, mihin saat linkin sähköpostiin. Hyvin tehty harjoitusohjelma on se mikä pitää sinut kunnossa. Eli kaikki on kuten fysioterapeutin vastaanotolla, mutta sinun ei tarvitse poistua työpisteeltä tai kotoa mihinkään. Etäfysioterapiassa sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa tai tutkia miten julkinen liikenne osuu aikatauluihin.

Etäfysioterapia hoidetaan tutun ja turvallisen Teamsin kautta. Teamssilla toimiessa sovitaan ajankohta fysioterapialle ja lähetän sinulle kokous linkin. Teams toimii erinomaisesti tietokoneella, puhelimella sekä tabletilla.

Parhain tulos etäfysioterapiassa tulee, kun varustaudun kameran lisäksi kuulokkeilla, joissa on mikrofoni. Näin ollen molemmat osapuolet saavat parhaiten selvää toistensa puheesta.

Etäfysioterapiassa aikoja voi varata aina 15 minuutin pikaisen ohjeistuksen lisäksi normaalit 30, 45 ja 60 minuutin ajat.

Elämäntapavalmennus

Elämäntapavalmennuksen tavoitteena on löytää jokaiselle ne omat terveelliset elämäntavat.

 

Elämäntapavalmennuksessa opitaan ymmärtämään ravinnon, levon ja liikunnan vaikutukset toisiinsa ja se on aina yksilöllisesti räätälöity. Alku haastattelussa katsomme mihin yksittäisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, ja haastattelun pohjalta luomme selkeän ja aikataulutetun polun mitä on helppo lähteä kulkemaan.

 

Elämäntapavalmennukseen voit tulla niin vasta-alkajana tai jo kokeneena konkarina, sillä valmennuskertoja otetaan aivan niin usein, kun sinulla on tarve. Tämä mahdollistaa joustavan palvelun niin ajankohtaisesti kuin ajallisesti aina kahdesta kymmenestä minuutista tunnin aikoihin. Valmennus tapahtuu fysioterapeutin alaisuudessa millä varmistetaan kokonaisvaltaisen rasituksen huomioonotto elämäntilanteesta riippumatta.

REIJOLAN FYSIOTERAPIASTA MYÖS YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVAT FOOTBALANCE MEDICAL POHJALLISET

Pohjalliset sopivat kaikkeen monenlaiseen arkikäyttöön ja ne voidaan muotoilla juuri haluamaasi jalkineeseen.