Raskaushieronta Joensuu

Raskaushieronta, toiselta nimeltään äitiyshieronta tai raskausajan hieronta on tarkoitettu odottavalle tai juuri synnytyksessä käyneelle äidille. Raskauden aikana kehossa tapahtuu muutoksia, jotka voivat aiheuttaa erilaisia selkä-, niska- tai hartiakipuja, joihin hieronnalla saadaan helpotusta.

Milloin raskausajan hierontaan

Kuten muissakin hieronnoissa, hierontaan voit tulla silloin, kun itsestäsi siltä tuntuu. Hieronta auttaa rentouttamaan raskauden tuomia muutoksia kehossa ja raskausajan hieronta onkin turvallinen hoitomuoto lihaskipujen hoitoon. Raskausajan tai äitiyshieronta myös helpottaa synnytyksen jälkeistä imetysvaihetta, jolloin imetysasennot voivat aiheuttaa lihaskipuja. Lisäksi äitiyshieronnalla voidaan helpottaa palautumista raskaudesta sekä synnytyksestä.

Hieronta-asennot raskaushieronnassa

Raskauden aiheuttamat kehon muutokset vaikuttavat myös hieronta-asentoihin. Perinteisen tai toiselta nimeltään klassisen hieronnan asennot voivat olla tukalia, riippuen raskauden ajankohdasta. Meillä ohjataan asiakas aina asiakasta miellyttävään asentoon, tarvittaessa tukemalla tyynyillä. Voimme myös tehdä hieronnan istuma-asennossa tähän tarkoitetulla tuolilla.

Onko raskaushieronta turvallista?

Raskaushieronta tai äitiyshieronta on turvallista, kuten muulloinkin. Hieronnan tarkoitus on rentouttaa, joten hierontaan tulemista ei tarvitse jännittää. Hieronta on täysin turvallista kaikille osapuolille, joten valitse mieluummin hieronta, kuin lihaskipujen kuuntelu.

Onko teillä kysyttävää?

Meillä raskaushieronnan tekee fysioterapeutti, joka voi myös antaa tarvittaessa neuvoja sekä vinkkejä niin synnytystä varten, kuin synnytyksestä palautumista varten. Lisää voi aina kysyä, sillä kysyvä ei tieltä eksy.

Kuvia

VARAA AIKA RASKAUSAJAN HIERONTAAN