Elämäntapamuutos valmennus

 

Elämäntapamuutos valmennus tai elämäntapavalmennus, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kuitenkin muutos monessa asiassa tarvitsee aina valmennusta ja meidän tapa on tehdä elämäntapamuutoksiin liittyviä asioita positiivisella, valmentavalla otteella asiakkaan voimavarat sekä vahvuudet huomioiden. Eli haluatko olla energinen ja tuottava päivittäin?

 

Moni haluaisi jaksaa tehdä päivässä enemmän, kuin tällä hetkellä jaksaa. Tarjoamme elämäntapamuutos valmennusta, missä laitamme yhdessä sinun kanssasi elämäntapasi kuntoon, jotta osaisit itse ylläpitää omia elämäntapojasi. Olet itse oman elämäsi asiantuntija, autamme sinua katsomaan tapojasi uudelta näkökulmalta ja annamme sinulle keinot, joilla muuttaa sekä ylläpitää tehdyt muutokset.

 

Elämäntavat ratkaisee paljon

 

Valintasi elämäntavoissasi ratkaisee, kuinka paljon saat energiaa käytettäväksi päivään. Perusvalinnat, kuten lepo, ravinto sekä kuormitus ovat kaikille tuttuja, mutta jokaiseen kolmeen kuuluu paljon pieniä valintoja sisälle. Nämä pienet valinnat vaikuttavat toisiinsa ja voivat aiheuttaa turhaa kuormitusta mikä laskee virkeyttäsi. Keskitymme siis terveellisten elämäntapojen hallitsemiseen mikä tulee näkymään myös ajan myötä ulkoisesti, ulkoinen olemus on vain tulosta elämäntavoista eikä se ole valmennuksessamme päätavoite vaan se on terveys!

 

Elämäntapamuutos valmennuksessa kartoitamme myös edellisten lisäksi sosiaalisten elämäntapojen aiheuttaman kuormituksen tai palauttavan vaikutuksen. Ihminen ei ole kone ja ihmisen ollessa sosiaalinen on myös tämä otettava huomioon.

 

Ihmiset ympärillä antavat meille energiaa ja annamme ympärillä oleville ihmisille energiaa. Positiivisuus tarttuu puolin ja toisin ja kokonaisuuden kannalta onkin tärkeää ymmärtää sosiaalisen elämän tärkeys.

 

Mitä opit elämäntapamuutosvalmennuksesta?

 

Annamme sinulle siis työkalut järjestellä oman leposi, ravinnon sekä kuormituksen tasapainoon, ymmärrät valmennuksen jälkeen, kuinka omilla valinnoilla ohjailemme omia mielihaluja. Otamme jokaisen elämäntilanteen, työt, harrastukset huomioon sillä saat myös rasituksen suhteen fysioterapeuttisia harjoitteita esimerkiksi vähentämään niska-hartiaseudun kipuja.

 

Elämäntapamuutos valmennus sisältää myös liikunnan ohjauksen aina yleistasolta yksityiskohtaiseen harjoitteeseen. Opit myös samalla itse säätelemään liikunnanmäärää ja saat opin tehdä itse myös muutoksia, meillä on halu saada sinut itsenäiseksi elämäsi hallitsijaksi. Sinua ohjaa fysioterapeutit eli vaikka olisit sairaslomalla, osaamme auttaa sinua myös silloin.

Kuinka valmennus toteutetaan?

 

Elämäntapamuutos valmennus toteutetaan joko vastaanottokäynneillä, etänä tai molempien yhdistelminä eli voitkin työskennellä asian parissa, vaikka ulkomaan työkomennuksella. Uusien elämäntapojen harjoittelu tapahtuu siis siellä, missä niitä toteutetaan eli omassa ympäristössä. Toteutukseen tarvitset älypuhelimen, tabletin ja tai tietokoneen, jolla voi ottaa videokuvaa sillä käytämme kommunikaatioon myös videoituja terveisiä reaaliaikaisen keskustelun lisäksi.

 

Elämäntapamuutos valmennus kestää noin 3 kuukautta. Videoin sekä viestein toteutettuna voit keskittyä elämäntapamuutoksen vaatimiin ohjeisiin, tehtäviin ja terveisiin silloin, kun itselle on se paras hetki.

 

Alkuun teemme ilmaisen haastattelun missä saat lisää tietoa elämäntapamuutos valmennuksesta sekä me saamme tietoa, onko tarjoamamme sopiva palvelu juuri sinun tähän hetkiseen elämäntilanteeseen. Haluamme, että asiakkaamme kokee onnistumisen hetkiä ja pyrimme aina ohjaamaan asiakkaat oikeaan suuntaan. Omien tapojen muuttaminen voi nostaa kuormitusta, ja muutokset tapahtuvatkin kuukausien kuluessa itsenäisenä työnä valmennuksen jälkeen.

 

Elämäntapavalmennukseen on rakennettu tämän hetken tietojen pohjalta, valmennuksen pohjalla on fysioterapiayrittäjän kokemus lähivalmennuksesta. Elämäntapamuutos valmennuksessa käytämme hyväksi havaittuja keinoja pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseksi.

 

Rakennamme yhdessä sinun kanssasi elämäntapasi, joihin kuuluu oman henkilökohtaisen ruokavalion rakentaminen. Voimme käyttää valmiita ruokavalioita, mutta parhaimpaan tulokseen pääsemme, kun teemme sen itse. Teemme myös henkilökohtaisen liikuntapäiväkirjan ja -suunnitelman, meillä on osaamista rakentaa sellainen jokaiseen elämäntilanteeseen sopivaksi. Käytämme myös aikaa unen ja sen laadun parantamiseen, sillä ilman hyvää lepoa emme pysty olemaan energisiä.

 

Elämäntapamuutos valmennuksen läpi käytyäsi sinulla on työkalupakissasi työkalut tarvittavien elämäntapamuutosten tekemiseen, joilla saat itsellesi rakennettua energisemmän arjen. Pidetään asiat yksinkertaisena, sillä hallittavia asioita on runsaasti!

 

Mikäli olet kiinnostunut, varaa ilmainen haastatteluaika nettiajanvarauksen kautta. Nähdään varattuna aikana 😊

 

Terveisin
Teppo Holopainen
[email protected]

VARAA AIKA ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN