Elämäntapamuutos valmennus

 

Elämäntapamuutos valmennus tai elämäntapavalmennus, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kuitenkin muutos monessa asiassa tarvitsee aina valmennusta ja meidän tapa on tehdä elämäntapamuutoksiin liittyviä asioita positiivisella, valmentavalla otteella asiakkaan voimavarat sekä vahvuudet huomioiden. Eli haluatko siis kokea olevasi elämäsi kunnossa ja jaksaa läpi päivän energisesti?

 

Moni haluaisi jaksaa tehdä päivässä enemmän, kuin tällä hetkellä jaksaa. Tarjoamme elämäntapamuutos valmennusta, missä laitamme yhdessä sinun kanssasi elämäntapasi kuntoon, jotta osaisit itse korjata myös tulevaisuudessa omat elämäntapasi. Olet itse oman elämäsi asiantuntija, autamme sinua katsomaan tapojasi uudesta näkökulmasta ja annamme sinulle keinot, joilla muuttaa ne.

 

Valintasi elämäntavoissasi ratkaisee, kuinka paljon saat energiaa käytettäväksi päivään. Perusvalinnat, kuten lepo, ravinto sekä kuormitus ovat kaikille tuttuja, mutta jokaiseen kolmeen kuuluu paljon pieniä valintoja sisälle. Nämä pienet valinnat vaikuttavat toisiinsa ja voivat aiheuttaa turhaa kuormitusta mikä laskee energiatasoja. Keskitymme siis terveellisten elämäntapojen hallitsemiseen mikä tulee näkymään myös ajan myötä ulkoisesti.

 

Elämäntapamuutos valmennuksessa kartoitamme myös edellisten lisäksi sosiaalisten elämäntapojen aiheuttaman kuormituksen tai palauttavan vaikutuksen. Ihminen ei ole kone ja ihmisen ollessa sosiaalinen on myös tämä otettava huomioon.

 

Ihmiset ympärillä antavat meille energiaa ja annamme ympärillä oleville ihmisille energiaa. Positiivisuus tarttuu puolin ja toisin ja kokonaisuuden kannalta onkin tärkeää ymmärtää sosiaalisen elämän tärkeys.

 

Elämäntapavalmennus antaa sinulle työkalut järjestellä oman leposi, ravinnon sekä kuormituksen tasapainoon, ymmärrät valmennuksen jälkeen kuinka omilla valinnoilla ohjailemme omia mielihaluja. Otamme jokaisen elämäntilanteen, työt, harrastukset huomioon sillä saat myös rasituksen suhteen fysioterapeuttisia harjoitteita esimerkiksi vähentämään niska-hartiaseudun kipuja. Voimme myös keskittyä pelkästään yhteen tai kahteen osioon tilanteessa, missä kolmas on jo hallussa.

 

Elämäntapamuutos valmennus sisältää myös liikunnan ohjauksen aina yleistasolta yksityiskohtaiseen harjoitteeseen. Sinua ohjaa fysioterapeutit eli vaikka olisit sairaslomalla, osaamme auttaa sinua myös silloin.

Kuinka valmennus toteutetaan?

 

Elämäntapamuutos valmennus toteutetaan pelkästään etänä ja voitkin osallistua tähän sieltä missä oletkin, vaikka ulkomailta. Uusien elämäntapojen harjoittelu tapahtuu siis siellä, missä niitä toteutetaan eli omassa ympäristössä. Toteutukseen tarvitset älypuhelimen, tabletin ja tai tietokoneen, jolla voi ottaa videokuvaa sillä käytämme kommunikaatioon videoituja terveisiä reaaliaikaisen keskustelun lisäksi.

 

Elämäntapamuutos valmennus kestää 3 kk ja sisältää noin 9 tapaamista, jotka sisältävät myös videoidut terveiset. Videoin toteutettuna voit keskittyä ohjeisiin, tehtäviin ja terveisiin silloin, kun itselle on se paras hetki.

 

Alkuun teemme haastattelun missä saat lisää tietoa elämäntapamuutos valmennuksesta sekä me saamme tietoa, onko tarjoamamme sopiva palvelu juuri sinun tähän hetkiseen elämäntilanteeseen. Haluamme, että asiakkaamme kokee onnistumisen hetkiä ja pyrimme aina ohjaamaan asiakkaat oikeaan suuntaan. Omien tapojen muuttaminen aiheuttaa aina lisää kuormitusta ja muutokset tapahtuvatkin kuukausien kuluessa itsenäisenä työnä valmennuksen jälkeen.

 

Elämäntapavalmennukseen on rakennettu tämän hetken tietojen pohjalta, valmennuksen pohjalla on fysioterapiayrittäjän kokemus lähivalmennuksesta. Elämäntapamuutos valmennuksessa käytämme hyväksi havaittuja keinoja pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseksi. Esimerkiksi rakennamme sinulle yhdessä ihan oman terveen ruokavaliosi ja katsomme sinulle sopivan unirytmin mielekästä liikuntaa unohtamatta.

 

Elämäntapamuutos valmennuksen läpi käytyäsi sinulla on työkalupakissasi työkalut tarvittavien elämäntapamuutosten tekemiseen, joilla saat itsellesi rakennettua energisemmän arjen. Pidetään asiat yksinkertaisena, sillä hallittavia asioita on runsaasti!

 

Mikäli olet kiinnostunut, varaa ilmainen haastatteluaika nettiajanvarauksen kautta. Nähdään varattuna aikana ?

 

Terveisin
Teppo Holopainen
[email protected]

VARAA AIKA ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN