Hei, olen Teppo Holopainen, 40-vuotias fysioterapeutti. Harrastuksiani ovat hauskan ja mukavan liikunnan lisäksi kalastus. Luonteeltani olen positiivinen ja pyrinkin löytämään aina sen myönteisen puolen asiasta kuin asiasta. Luonteenpiirteisiini voidaan lukea myös kärsivällisyys ja rauhallisuus. Kärsivällisyys on fysioterapeutille ja myös kuntoutujalle tärkeä ominaisuus, sillä kuntoutuminen ja/tai paraneminen vaatii aikaa.

Alun perin kouluttauduin ammattikoulussa sähkötekniikan asentajaksi, josta jatkoin insinööriopintoihin. Olen siis perillä monipuolisesti erilaisista työtehtävien rasituksesta ja näin ollen pystyn auttamaan asiakkaitani paremmin, minkä näen minun vahvuutenani. Lisäksi ylläpidän ammattitaitoani seuraamalla alani julkaisuita sekä käymällä lisäkoulutuksia säännöllisesti, käydyt koulutukset löytyvät alhaalta.

Fysioterapeuttina pystyn konkreettisesti auttamaan ihmisiä ja helpottamaan heidän oloaan, joka on minulle tärkeää työssäni. Työssä nautin siitä, kun asiakas kertoo hoitoni avulla esimerkiksi päänsäryn hävinneen ja yöunien muuttuneen paremmiksi. Tällaiset asiakkaat ovat päässeet oireistaan monta kertaa lopullisesti eroon, jolloin myös elämänlaatu paranee. Tämä tekee työpäivistä mukavia ja positiivinen palaute antaa lisäpuhtia työhön. Yrittäjänä nautin vapaasta toimintatavasta ja voinkin tarjota asiakkaille joustavampaa palvelua.

Yritykseni palvelukokonaisuuteni olen rakentanut nojaten siihen ajatukseen, että asiakkaan tarvitsee vain saapua vastaanotolle ja vastuu siirtyy ammattilaisille. Asiakas vain varaa itselleen sopivan ajan, hänen ei tarvitse alkaa selvittämään oireidensa perimmäistä syytä, koska se on fysioterapeutin tehtävä. Teen fysioterapiaa monipuolisesti, voisikin sanoa, että hieronnasta vaativiin saliharjoitteisiin tai purentalihashieronnasta lantionpohjan fysioterapiaan sekä tukipohjallisiin ikähaitarin ollessa 9-vuotiaasta 93-vuotiaaseen.

Tervetuloa asiakkaakseni, sillä haluan, että pysyt mahdollisimman hyvässä kunnossa omatoimisesti!

Koulutukset

Koulutukset

OMT Alaraajakurssi: polvi-nilkka-jalkaterä
OMT Alaraajakurssi: Lonkka
Suomen urheilufysioterapeutit: Urheilufysioterapian peruskurssi
Suomen urheilufysioterapeutit: Urheilijan Lanneselkä-lantio-lonkka
Suomen urheilufysioterapeutit: Kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit
FootBalance medical asiantuntija koulutus
Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus
Kuntoutuskouluttajat: Lantionpohjan toimintahäiriöt miehillä

 

Ystävällisin Terveisin

Teppo Holopainen

Fysioterapeutti (AMK)

Puhelin: 013 871 790 tai 050 355 4776
Sähköposti: [email protected]