Hei, olen Teppo Holopainen, 39-vuotias fysioterapeutti. Harrastuksiani ovat hauskan ja mukavan liikunnan lisäksi kalastus, jota tulee harrastettua Herajoen suunnalla entisen Enon kunnan alueella. Luonteeltani olen positiivinen ja pyrinkin löytämään aina sen myönteisen puolen asiasta kuin asiasta. Luonteenpiirteisiini voidaan lukea myös kärsivällisyys ja rauhallisuus. Kärsivällisyys on fysioterapeutille ja myös kuntoutujalle tärkeä ominaisuus, sillä kuntoutuminen ja/tai paraneminen vaatii aikaa.

Alun perin kouluttauduin ammattikoulussa sähkötekniikan asentajaksi, josta jatkoin insinööriopintoihin. Näyttöpäätetyö teollisuudessa ei tuottanut minulle täyttymyksen ja onnistumisen tunnetta, joten kouluttauduin aikuisiällä fysioterapeutiksi. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä lisäkoulutuksia säännöllisesti ja koulutukset löytyvät alhaalta.

Fysioterapeuttina pystyn konkreettisesti auttamaan ihmisiä ja helpottamaan heidän oloaan, josta ollaan aidosti kiitollisia. Työssä nautin siitä, kun asiakas kertoo hoitoni avulla esimerkiksi päänsäryn hävinneen ja yöunien muuttuneen paremmiksi. Tälläiset asiakkaat ovat päässeet oireistaan monta kertaa lopullisesti eroon jolloin myös elämänlaatu paranee. Tämä tekee työpäivistä mukavia ja positiivinen palaute antaa lisäpuhtia työhön. Yrittäjänä nautin vapaasta toimintatavasta ja voinkin tarjota asiakkaille joustavampaa palvelua.

Palvelukokonaisuuteni olen rakentanut nojaten siihen ajatukseen, että asiakkaan tarvitsee vain saapua vastaanotolle ja loput hoidan minä. Asiakas vain varaa itselleen sopivan ajan, hänen ei tarvitse alkaa selvittämään oireidensa syytä, koska se on fysioterapeutin tehtävä. Hyvänä lisänä palveluihini on rentouttava hieronta, sillä sitä kaipaa välillä itse kukin. Tulevaisuudessa on tarkoitukseni laajentaa ja kehittää yrityksen palveluita entisestään niin, että yhä useampi asiakas saa tarvitsemansa avun ja palvelun. Esimerkkinä viimeisimpänä palveluiden laajenemista on FootBalance – medical pohjallisten tekeminen sekä tuotepalvelut joista esimerkkinä voisi mainita vaivaisenluusukan.

Koulutukset

Koulutukset

OMT Alaraajakurssi: polvi-nilkka-jalkaterä
OMT Alaraajakurssi: Lonkka
Suomen urheilufysioterapeutit: Urheilufysioterapian peruskurssi
Suomen urheilufysioterapeutit: Urheilijan Lanneselkä-lantio-lonkka
Suomen urheilufysioterapeutit: Kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit
FootBalance medical asiantuntija koulutus
Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus

 

Ystävällisin Terveisin

Teppo Holopainen

Fysioterapeutti (AMK)

Puhelin: 013 871 790 tai 050 355 4776
Sähköposti: [email protected]