Varaa aika hierontaan

 

Reijolaft tarjoaa hierontapalveluita Joensuussa. Nopeaan kivunlievitykseen tähtääviä ja kokonaisvaltaisia hierontapalveluitamme voi kutsua myös terapeuttiseksi hieronnaksi. Tarjoamme klassista hierontaa sekä faskiahierontaa. Palveluitamme ovat raskaushieronta ja purentalihasten hieronta, mutta voit halutessasi pyytää muitakin hierontapalveluita, kuten päähierontaa. Hieroja Joensuussa auttaa sinua esimerkiksi niska- ja hartiaseudun kivuissa sekä selkäkivuissa tuoden helpotusta kireisiin lihaksiin. Asiakkaamme ovat kaiken ikäisiä, joten hieronta lapselle onnistuu siinä missä aikuisille ja senioreillekin. Varaa aikasi sivuiltamme!

Mitä hieronta on?

Hieronta on manuaalisen terapian yksi muoto, on hoitomuodoista yksi kaikkein vanhimpia ja samalla vanhimpia vielä käytössä olevia hoitomuotoja. Hieronnan ensimmäiset merkinnät ovat 2700 vuotta eaa Kiinassa.

 

Lähteistä riippuen hierontaa on tarjottu hoitomuotona 3000 eaa Intiassa mistä se on muutaman vuosisadan aikana kulkeutunut Kiinaan ja lopulta Eurooppaan.Hieronta on siis kulkenut ihmisten mukana jo vuosituhansia ja voi olla, että hierontaa tai sen muotoja on ollut mukana pitempään kuin kirjalliset merkinnät antavat ymmärtää.

 

Eli hierontaa on käytetty vuosituhansia rentoutumiseen ja hieronnan tarkoitus on saada tuntemaan olonsa rentoutuneeksi. Käytämme Reijolan Fysioterapiassa hierontaa sen alkuperäiseen merkitykseen eli rentoutumiseen. Hieronnalla saadaan aikaan nopeasti vaikuttava, mutta lyhyt kestoinen helpotus kireisiin lihaksiin.

 

Käytämme klassisen hieronnan tekniikoiden lisäksi muita hyväksi havaittuja tekniikoita, näitä tekniikoita olemme ottaneet esimerkiksi fasciakäsittelyn puolelta. Käytämme erilaisia manuaalisen käsittelyn tekniikoita aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hieronnassa käsitellään kudosta sivelyin, vanutuksin, pusertelu, hankauksin, taputteluin tai täristyksin.

 

Sinua hieroo fysioterapeutti, jotka osaavat myös ehdottaa sinulle sopivampia hoitomuotoja tarpeen vaatiessa, mikäli niitä on tarjolla. Teemme aina kokonaisvaltaista vastaanottoa, missä otamme huomioon sinun elämäntilanteesi sekä toimintakykysi kokonaisuudessaan. Hieronnan tavoitteena on aina parempi olo.

 

Hierontaamme voi sanoa myös terapeuttiseksi hieronnaksi ja pyrimmekin helpottamaan kipeää kohtaa mahdollisimman tehokkaasti. Tavoitteenamme on aina mahdollisimman nopea kivun lievitys.

Kenelle hierontapalvelut ?

Hieronnalla saat rentoutettua kehoasi tilanteissa, jolloin tarvitset rentoutusta.

Yleisimpiä tilanteita on työn aiheuttama kiristys ja liikunnan äkillinen lisääminen. Niska- ja hartiaseudun hieronta onkin yleisin toive, mitä meidän vastaanotolla hieronnassa tehdään. Selän, jalkojen ja jalkaterien hieronta tulee seuraavana listassa, mutta teemme myös purentalihasten hierontaa Joensuu alueella. Tärkeää onkin, että kerrot meille mitä haluat hierottavan.

Täytyy kuitenkin muistaa, että fysioterapeutteina muistutamme hierontaan tulleita asiakkaita, että parhaimpaan tulokseen hieronnalla pääsemme yhdistämällä se fysioterapeuttisiin harjoitteisiin, monta kertaa kotona tehtävät pienet harjoitteet auttavat säilyttämään hieronnasta saadun rentoutuneen olon. Annamme tietoa, neuvoja sekä ohjeistusta aina niin asiakkaan halutessa.

Reijolan Fysioterapiassa kuunnellaan aina asiakasta ja tärkeintä on, että tulet vastaanotolle sellaisena ja sen ikäisenä kuin olet. Hieronnassa meillä käy nuorista vanhoihin, nuorimpien ollessa vähän yli 10-vuotiaita, vanhimpien ollessa reilusti yli 90-vuotiaita.

Tarjoamme hierontaa puolentunnin, tunnin, puolentoista sekä kahden tunnin aikoja. Suosittelemme valitsemaan hierontaan aina tunnin ajan, jolloin saamme aikaan sinulle kaikkein paras vaikutus. Mikäli haluat kokovartalohieronnan, silloin kannattaa varata kahden tunnin aika. Kuitenkin jalkojen, olkapään, niskan tai yleensä hartiaseudun hierontaan riittää hyvin tunti.

Mikäli olet saapumassa ensimmäistä kertaa hierontaan, kannatta ottaa huomioon, että hieronnassa joudut riisumaan hierottavan kohdan. Tulethan myös puhtaana, mieluiten suihkussa käyneenä hierontaan.

Meille on helppo tulla hierontaan, Joensuu ja Reijolan lisäksi meille tulee niin Ylämyllyltä kuin Hammaslahdesta. Meillä on joustavat aukioloajat sekä Reijolan Liikekeskuksen pihalla on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Varaa itsellesi hieronta aika nettiajanvarauksesta tästä linkistä >>

VARAA HIERONTA-AIKA TÄSTÄ