Fysioterapia Joensuu

Haluatko saada oireet hallintaan ja haluasit vielä pysyä oireettomana, on fysioterapia oikea valinta.

Fysioterapiassa käytetään sopivia työkaluja niin lyhyt aikaiseen kuin pitkäaikaiseen kuntoutukseen ja oireiden helpottamiseen. Fysioterapian työkaluihin kuuluu täsmälliset harjoitteet kuin manuaaliset keinot, kuten hieronta ja fysioterapiaa suositellaankin sen kokonaisvaltaisen lähestymisen takia.

Fysioterapeutti hoitaa asiakkaita jokaisessa elämäntilanteessa ja auttaa pärjäämään sinua itsenäisemmin mikä tilanteesi sitten on. Johtuvatko sinun oireesi ikääntymisestä, kasvukivuista, tapaturmasta tai onko sinulla neurologisia vaivoja, hoidetaan ne fysioterapialla parempaan suuntaan. Fysioterapeutteina olemme myös rehellisiä ja kerromme hoitomuodon vaikuttavuudesta, sillä emme halua johtaa sinua harhaan. Tavoitteenamme on kuitenkin mahdollisimman vähän fysioterapeutin luona käyntejä. Noudatamme toisin sanoen ammattietiikka, lopussa on linkki Suomen Fysioterapeuttien ammattietiikan sivulle. Lisäksi toimintaamme ohjaa ajatus olla hyvä fysioterapeutti Joensuun alueella.

Reijolan Fysioterapiassa fysioterapeutin vastaanotolle tehdään tarvittavat toimenpiteet, että oireet helpottuisivat niin pitkällä kuin lyhyellä aikavälillä. Jokainen asiakas kohdataan yksilönä toiveineen ja jokainen harjoitus tehdään juuri asiakkaalle sopivaksi. Reijolan Fysioterapian toimintaperiaatteena on aktiivinen fysioterapia. Tällä tarkoitetaan asiakkaan osallistamista oman terveyden ylläpitoon.

Aktiivinen fysioterapia tarkoittaa käytännön tasolla asiakkaan oman liikkumisen hyödyntämistä, liikkuminen voi olla suurta tai pientä, mutta monta kertaa saat fysioterapeutilta täsmäharjoitteet oireittesi hoitoon. Harjoitteet ohjataan asiakkaan mieltymysten mukaan, mikä tarkoittaa, että käymme halutessasi kuntosalilla ohjaamassa saliohjelmat tai vaihtoehtoisesti keskitymme kotona tai töissä tehtävään harjoitteluun. Filosofian voi tiivistää yksinkertaiseen kysymykseen, nouseeko kunto makaamalla vai liikkuessa?

Meille voit tulla missä elämäntilanteessa tahansa. Vaikka pääpainonamme on tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, teemme myös neurologista fysioterapiaa. Suurin osa asiakkaistamme ovat joko pitkän työuran tehneitä tai juuri ruuhkavuosissa olevia. Kummassakin tilanteessa oireilu ja siitä johtuvat kivut ovat epätoivottuja vieraita. Vanhimmat asiakkaat ovat yli 90-vuotiaita, nuorimpien ollessa vähän yli 10-vuotiaia eli fysioterapeutti auttaa ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Fysioterapiaan voit tulla niin lääkärin lähetteellä, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, itsenäisesti ennaltaehkäisevään harjoitteluun esimerkiksi niskahartiaseudun kipujen takia tai alaraajojen ongelmien takia. Voit tulla myös leikkauksen jälkeiseen fysioterapiaan tai ennen leikkausta luomaan pohjaa kuntoutumiselle.

Jos hakusi on Joensuu fysioterapia ja tarvitset monipuolista fysioterapiaa niin tervetuloa, toimipisteemme sijaitsee Reijolan Liikekeskusessa mikä on noin 10-minuutin ajomatkan päässä Joensuun torilta.

Lisää ammattietiikasta voitte lukea suomenfysioterapeutit.fi -nettisivuilta.

VARAA AIKA FYSIOTERAPIAAN