tukipohjalliset

Alaraaja-analyysi

Yksilöllisesti muotoiltavat Footbalance medical tukipohjalliset fysioterapeutin tekemänä ja heti mukaan ilman odotusta Reijolan Fysioterapiasta ja lisäksi tukipohjallisilla on kuukauden tyytyväisyystakuu.

Tukipohjallisilla on monta nimeä ja yksi niistä on ortopedinen pohjallinen. Tukipohjallisia ei kuitenkaan kannata ostaa tilanteessa missä niille ei ole varmaa tarvetta, sillä jalkaterän ollessa kunnossa, voidaan tukipohjallisella aiheuttaa myös oireita.

Varmuuden yksilöllisten tukipohjallisten tarpeeseen saat varaamalla ajan alaraaja-analyysiin missä tutkimisen lisäksi annetaan fysioterapeuttiset harjoitteet vahvistamaan alaraajan toimintakykyä, tavoitteena terveet jalat ja sitä kautta liikkuva elämäntapa.

Alaraaja-analyyissä tutkitaan alaraajojen nivelten liikkuvuus, luiset rakenteet, liikkeen hallinta ja mitataan kävely. Kävelyanalyysi tapahtuu käyttöön tarkoitetulla mittarilla, mistä saat raportin itselle luettavaksi. Samoin virheasennot kuvataan, mistä halutessasi saat raportin kotiin.

Raporttien avulla voit itse seurata muutoksia kävelyssä tai asennoissa. Raportit tulevat mukavasti sähköisessä muodossa sähköpostiisi, mistä ne ovat etsittävissä uudelleen.

Analyysin pohjalta tehdään yksilöllinen harjoiteohjelma tavoitteena tehdä yksilöllisten tukipohjallisten käyttö tarpeettomaksi. Alaraaja-analyysi on alaraaja fysioterapiaa eli fysioterapeuttinen tutkimus. Fysioterapiassa tavoitteenamme on aina asiakas, joka ei fysioterapeutin palveluita tarvitse.

Alaraaja-analyysin avulla myös selvitetään tukipohjallisiin tehtävät tarvittavat muutokset. Yleisimpiä muutoksia ovat kantaluun pronaatio tai supinaatio kiilaus sekä jalkaterän ollessa virheasennossa, paineen jakaminen anatomisesti oikeisiin kohtiin tukemalla jalkaterää.

tukipohjalliset

Tukipohjalliset

Footbalancen yksilöllisesti muotoiltavat tukipohjalliset sopivat kaikkeen monenlaiseen käyttöön ja ne voidaan muotoilla juuri siihen jalkineeseen mitä käytät eniten, on se sitten esimerkiksi sandaali, turvakenkä, juoksulenkkari, sisäpelikenkä tai joku muu.

Paras apu saadaan tekemällä tukipohjallinen jalkineeseen missä vietät suurimman osan ajasta, monta kertaa tällainen on työjalkine. Tukipohjalliset ovat auttaneet useita asiakkaita, varsinkin seisten ja liikkuvassa työssä olevat ovat saaneet apua tukipohjallisista.

Tukipohjallisilla voidaan myös mahdollistaa mieluisen harrastuksen jatkaminen, sillä valikoimasta löytyy niin urheilujalkineeseen, kuin vaelluskenkään sopivia malleja. Useasti tukipohjalliset ovat parantaneet elämänlaatua mahdollistamalla liikkumisen, ja sitä kautta oireet ovat vähentyneet.

Helpotusta tukipohjallisilla saadaan tukemisen lisäksi muuttamalla jalkaterän asentoa, mikä vaikuttaa jalkaterän lisäksi yläraajaan kokonaisuudessaan. Holvikaaren tukipohjalliset auttavat myös pitämään jalkaterän luonnollisessa asennossa.

Asiakkaat ovatkin huomanneet positiivisen muutoksen heti tukipohjallisen käyttöönoton jälkeen, sillä yksilöllisesti tehtävät tukipohjalliset ovat juuri sinun jalan muotojen mukaan muotoiltu.

Tukipohjallisilla voidaan myös helpottaa esimerkiksi kantapään luupiikin hoitoa valitsemalla käyttöön sopiva malli. Myös diabeetikoiden kannattaa harkita yksilöllisiä tukipohjallisia osaksi jalkojen hoitoa, sillä hyvin istuvilla pohjallisilla hiertymien ja haavojen syntyminen jalkineista on epätodennäköisempää.

Palvelemme Joensuussa Reijolan Liikekeskuksessa aivan Reijolan liikenneympyrän läheisyydessä. Meille on helppo tulla, sillä paikoitusaluetta löytyy runsaasti ja se on ilmaista. Tukipohjalliset saat mukaan heti samalla käynnillä ja annamme niille 30 päivän tyytyväisyystakuun.

 Nilkan, polven, lonkan tai jopa alaselän kivut voivat johtua virheasennosta alaraajoissa, joita tarvittaessa korjataan yksilöllisesti muotoiluilla tukipohjallisilla.

Käytämme Footbalance Medical tuotteita,
lue lisää Footbalancen sivuilta tuotteista.

Kuvia

OLETKO KIINNOSTUNUT TUKIPOHJALLISISTA?