Moikka! Olen Nina ja koulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK) ja Perustason valmentaja (Suomen Taitoluisteluliitto & Vierumäki).

Urheilu, toimintakyky ja toisten auttaminen ovat aina kiehtoneet minua, ja fysioterapia ammattina yhdistää ne kaikki. Fysioterapian osaamiseeni kuuluu erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja vahva ohjausosaaminen niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Fysioterapiassa minulle on tärkeää löytää sopivat ratkaisut jokaisen asiakkaan omat tavoitteet ja voimavarat huomioiden.

Nuoresta iästäni huolimatta, minulta löytyy monipuolista valmennuskokemusta jo 11 vuoden ajalta. Oma lajitaustani löytyy taitoluistelun puolelta ja nykyään valmennan niin kilpauraa aloittelevia lapsia kuin SM-tason yksinluistelijoita Joensuun Katajassa. Fysioterapiaa olen päässyt toteuttamaan heille fysiikkavalmennuksen merkeissä ennaltaehkäisyn näkökulmasta.

Palveluihini kuuluvat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, hieronta, purentalihasten käsittely, ryhmäohjaukset ja fysiikkavalmennus.

Varaa aika ja mietitään miten voin auttaa juuri sinua!

Ystävällisin terveisin,

Nina Lius

Fysioterapeutti

Reijolan Fysioterapia