Hei! Miun nimi on Minna Hakojoki ja olen 23- vuotias viittä vaille valmis fysioterapeutti. Opiskelijatittelin lisäksi olen äiti ja puoliso.

Vapaa-ajalla harrastan koirien kanssa ulkoilua ja voimanostoa sekä tykkään laulaa ja soittaa kitaraa. Arjen pyörittäminen vaatii suunnittelua ja tällä hetkellä onkin menossa hektisempi ajanjakso. Opinnoista miulla on jäljellä enää viimeiset käytännön harjoittelut, jonka jälkeen suunnitelmissa on jatkokouluttautua äitiysfysioterapeutiksi. Ajatuksen jatkokoulutukseen sain raskauden aikana, sillä koen, että äitiysfysioterapeutit tekevät tärkeää työtä.

Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona ripauksella uteliaisuutta. Fysioterapeutin työssä uteliaisuus on hyväksi, sillä aina on uutta opittavaa ja tällä alalla täytyy kehittää itseään ja osaamistaan jatkuvasti. Jotain asiaa jos en tiedä, niin lähden innolla selvittämään asiaa. Koen, että vahvuuksiani on erilaisten asiakkaiden kanssa työskentely ja teen fysioterapiaa asiakkaan kanssa yhdessä asiakkaan ehdoilla. Itselläni on vahva pohja voimaharjoittelusta ja esimerkiksi ohjaukset kuntosalilla onnistuvat. Olen työskennellyt erilaisten ihmisten kanssa, joilla on tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja yhdessä olemme löytänee sopivat harjoitteet, manuaalista käsittelyä eli hierontaa unohtamatta.