Yksilöllisesti muotoiltavat Footbalance medical pohjalliset

Ennen kuin saat pohjalliset käyttöön aloitetaan yksilöllisten pohjallisten tarpeen määrittely alaraaja-analyysillä. Alaraaja-analyyissä tutkitaan alaraajojen nivelten liikkuvuus, liikkeen hallinta ja katsotaan kävelyä. Analyysin pohjalta tehdään yksilöllinen harjoiteohjelma tavoitteena tehdä yksilöllisten pohjallisten käyttö tarpeettomaksi.

Nilkan, polven, lonkan tai jopa alaselän kivut voivat johtua virheasennosta alaraajoissa, joita tarvittaessa korjataan yksilöllisesti muotoiluilla pohjallisilla.

Pohjalliset sopivat kaikkeen monenlaiseen arkikäyttöön ja ne voidaan muotoilla juuri haluamaasi jalkineeseen. Parhaiten pohjalliset auttaa jalkineessa missä vietät suhteellisesti suurimman osan ajasta, monta kertaa tälläinen on työjalkine. Varsinkin betonin päällä seisten työskentelevät ovat valinneet pohjalliset helpottamaan oloa.

Pohjallisilla voidaan myös helpottaa esimerkiksi kantapään luupiikin hoitoa. Myös diabeetikoiden kannattaa hankkia pohjalliset osaksi jalkojen hoitoa sillä hyvin istuvilla pohjallisilla hiertymien ja haavojen syntyminen jalkineista on epätodennäköisempää.

Kuvia